Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ


Επειδή η αλληλεγγύη είναι το μοναδικό πανίσχυρο όπλων ενάντια στις δυσκολίες της εποχής μας, παραθέτουμε σχετική ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή, όπως αυτή δημοσιεύθηκε στην επίσιμη σελίδα της Αυτόνομης Θύρας 10.

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ...

13.02.13

pola
Ακριβώς μια εβδομάδα μετά τη σύλληψη του αδελφού μας Παναγιώτη και έξι μέρες μετά την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης του δικαστηρίου η οποία τον έστελνε στη φυλακή για τρία χρόνια και δέκα μήνες, καταφέραμε να μαζέψουμε όλο το ποσό που χρειάζονταν ώστε να τελειώσει η περιπέτεια του και να γυρίσει κοντά στους δικούς του γρήγορα.

Το ποσό, το οποίο αρχικά υπολογίζονταν σε 12000 ευρώ, τελικά έφτασε τις 14966,78 ευρώ. Τόσο κοστολογείται η ελευθερία ενός ατόμου στην Ελλάδα του 2013. Με την οικονομική κρίση να φουντώνει και τα κρατικά ταμεία να αδειάζουν οι νομοθέτες βρήκαν άλλη μια πηγή εσόδων. Αυτή η πηγή δεν είναι άλλη από τους οπαδούς.  Έτσι λοιπόν πολυδιαφημίστηκαν νέοι νόμοι και διατάξεις για τη σωτηρία του αθλητισμού, ξανακούστηκε το όνομα της Θάτσερ στα κανάλια, έκαναν τη λεζάντα τους υπουργοί και παρατρεχάμενοι δημοσιογράφοι και καταλήξαμε στο ίδιο  έργο το γνωστό.  Εξοντωτικές ποινές οι οποίες καταστρατηγούν την αναλογία πράξης – ποινής με μοναδικό στόχο την εισροή χρημάτων στη κρατική δεξαμενή. Πλέον το δίπολο είναι ένα και χτυπάει τη πόρτα όλων μας ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης…

 Φυλακή ή οικονομική αφαίμαξη!!!

Εμείς λοιπόν αυτές τις μέρες ξεκινήσαμε έναν άλλο δρόμο, μακριά από το συγκεκριμένο δίπολο. Το δρόμο της αλληλεγγύης. Ο δρόμος αυτός είναι δύσκολος αλλά γνωστός σε εμάς. Σε αυτό το δρόμο είχαμε συνοδοιπόρους χιλιάδες μέλη αυτής της οικογένειας που ονομάζεται ΗΡΑΚΛΗΣ. Γνωστούς και αγνώστους προς εμάς. Ανθρώπους που όπως και εμείς δεν γνώριζαν τον Παναγιώτη.  Ανθρώπους με τους οποίους παλιότερα ίσως και να είχαμε μαλώσει, όμως όπως οι οικογένειες στέκονται ενωμένες απέναντι στην αδικία έτσι σταθήκαμε κι εμείς. Σε όλους αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους θα δώσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια και την υπόσχεση ότι όποτε και να χρειαστεί  ξανά για τον οποιονδήποτε εμείς θα είμαστε εκεί έτσι ώστε κανείς μας να μην νιώσει μόνος!

Στο δρόμο αυτό όμως δεν βαδίσαμε παρέα μόνο με μέλη της κυανόλευκης οικογένειας. Οι ευχαριστίες μας δεν μπορούν να αποδώσουν το μέγεθος της ευγνωμοσύνης που νιώθουμε απέναντι στους οπαδούς άλλων ομάδων που μας ενίσχυσαν τόσο σε υλικό όσο και σε ηθικό επίπεδο. Αν και δεν μας ζητήθηκε εντούτοις νιώθουμε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε δημόσια…

Τον σύνδεσμο φίλων Παναθηναϊκού Ζωγράφου,   τον σύνδεσμο φίλων Παναθηναϊκού Γκύζη,   το κεντρικό club της Θύρας 13,   τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού East End,   το club Πατήσια του Παναθηναϊκού,   το σύνδεσμο του Ατρόμητου  Fentagin,   το σύνδεσμο του Παναιγιάλειου  Bianconeri,   τους συνδέσμους του Παναιτωλικού Warriors και Αυτόνομη Ζώνη,   το σύνδεσμο της Παναχαϊκής Navajo,   τους Radical Fans United,    το σύνδεσμο της Rayo Vallecano Bukaneros,   καθώς επίσης μεμονωμένους οπαδούς του Άρη, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για την οικονομική τους ενίσχυση.

Επίσης ευχαριστούμε του Πάνθηρες του Πανιωνίου, τους Rebels της Γ.Σ Ηλιούπολης και τους οπαδούς του Απόλλων Σμύρνης για τα πανό συμπαράστασης!

Εμείς από τη μεριά μας το μοναδικό που έχουμε να πούμε είναι ότι ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι όλων εσάς και το ευχαριστώ να σας το πούμε με πράξεις!!!

 Ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί σε οποιαδήποτε δύσκολη θέση εχθές αυτόςήμερα εσύύριο εγώ εμείς, εκτός φυσικά από αυτούς που έχουν την μόνιμη κρατική ασυλία και αμείβονται κάλα από τους εκάστοτε προέδρους - επενδυτές, η κίνηση αυτή δείχνει το μεγαλείο της ''αλητείας'' των οργανωμένων.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΧΩΡΙΑ
 C.F.C. est.1996 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου